Peki Ya Siz Hazır mısınız ?

dünya değişiyor peki ya sizÇoğu insan, içinde bulunduğu hayatı değiştirip kendine daha iyi şartlar oluşturmak ister. Bu değişim kimi zaman etkileyici bir kitap okuduğunda, kimi zaman motive edici bir  film izlediğinde gerçekleşir. Bazen de farkındalığını arttıracak bir eğitimle ya da gerçekten olmak istediği konumda bir hayat süren birisiyle karşılaşıp onun desteğini aldığında ortaya çıkar. En önemlisi artık kişi bu değişime hazırdır ve karşısına çıkan sadece onun için yeni hayatına geçiş için bir köprü oluşturmuştur. Unutulmamalıdır ki bir çok insan aynı bilgilere aynı anda ulaşma imkanına sahipken bunu yalnızca kendini o duruma hazır hissedenler değerlendirebilmekte.

Hayat insanı bir kıskaca almış olsa bile bu durum onun kaybolup gideceği anlamına gelmez. Sıçrama yapmak için bekleyiş döneminde olduğunu gösterir. Burada kişiye düşen en büyük görevse kendini olmak istediği yer için en iyi şekilde hazırlamaktır. Değişime ayak uyduramıyor oluşumuza örnek olarak;  tv,internet, oyun vs gibi işlere haddinden fazla zaman ayırarak karşılaşılan fırsatlara hep hazırlıksız yakalanıyor olmamızı da gösterebiliriz.Bahane bulmak, mazeret üretmek kolaydır. Çünkü suçluyu her zaman, karşı tarafın yanlış zamanda doğru şeyi istemesine bağla(rız)mışızdır.

Artık uyanık olmak.Önümüze çıkacak fırsatlara hazırlıklı olmak ve kendimizi geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlamak gerek..

Bu kadar uyuklamak yeter.

En iyiye..

Bu yazıyı beğendiğiniz mi? Paylaşın!

0 yorum :

Yorum Gönder